Vårrengjøring?

04.28.21

Våren er godt i gang og vi er klare for å hjelpe deg med vårrengjøringen. Med topp moderne og miljøvennlig maskinpark kan du være helt sikker på at jobben blir gjort. Våre operatører har lang erfaring og riktig kompetanse for disse jobbene.

Vi kan bistå med:

  • Tømming av sandfang
  • Spyling av overvannsledninger
  • Spyling av veier og asfaltplasser
  • Fasaderengjøring og takvask

Tømming av sandfang og spyling av overvanns- /ledninger og rør:

Med stadig mer ekstreme regnskyll økes kravet til overvannsnettet vårt. Et sluk eller overvannsrør som er fult av sand vil ikke sørge for at regnvannet renner unna. Dette medføre vann i veibane, underganger eller på store plasser, men også at vannet finner nye veier og ender inn i bygninger og kjellere. Vi rengjør, tømmer og spyler opp overvannsnettet.

Dette er et problem på våren, da strøgrus ofte har fylt opp overvannssystemet. kontakt oss for enkeltstående jobb, eller om du vil gjøre dette fast hver vår.

Spyling av vei og asfaltplasser:

Vi har egne spylebommer på bilene våre. Vi spyler rent veier og asfalterte eller steinlagte plasser. Fjellsider kan også spyles reine.

Forsikre huset ditt mot sopp og råte:

Skitne vegger tiltrekker seg fukt og gjør at grobunn for ulike mikroorganismer blir bedre. I skitten sitter det også soppsporer og blir de sittende lenge nok kan det forårsake råte. Med mer fuktig vær og økende luftforurensing har vekstforhold for sopp og alger blitt bedre. En husvask er med på å forebygge og gi dårligere vekstvilkår. Slurver du med rengjøringen kan flere unødvendige problemer oppstå, og både beis og maling kan få redusert levetid.